perjantai 12. joulukuuta 2014

Livbox: joulukuu 2014

Taas on kuukausi mennyt tosi nopeasti ja uusin Livbox kolahti postilaatikkoon. Tässä kuussa boxin väri on punainen ja teemana "Joulu joka kuukausi".



Tällä kertaa boxista paljastui:

PAESE -silmänrajauskynä
Musta, vedenkestävä silmänrajauskynä sisältää juhlakauteen sopivaa glitteriä. Levittyy pehmeästi ja pysyy koko illan.

Calvin Klein Reveal EdP -tuoksunäyte

VICHY Aqualia Thermal Rich -kasvovoide
Vahvistava ja rauhoittava, 24h kosteuttava voide. Auttaa parantamaan ihon omaa kosteustasapainoa. Sisältää ihoärsytyksiä rauhoittavaa mineraalirikasta Thermal Spa -lähdevettä. Suositellaan herkälle iholle.

RIMMEL ScandalEyes Retro Glam Mascara -ripsiväri
Tiimalasin muotoinen harjaosa myötäilee ripsirajaa taivuttaen ripset ylös- ja ulospäin. Lopputuloksena on pitkät, tuuheat, näyttävät ripset ja avartunut katse. Harjaosa on muotoiltu siten, että se tavoittaa lyhyimmätkin ripset ja levittää niihin tasaisesti ripsiväriä. 

LV Täyteläinen jalkavoide
Jalkavoide sisältää runsaasti kostetuttavia ja hoitavia aineita, kuten 20% kostetuttavaa glyserolia, joka auttaa pehmentämään kuivat ja karheat jalat ja kantapäät. Ei jätä jalkoja tahmeiksi.

Näiden "normaalien" tuotteidein lisäksi boxissa oli myös: -10% alennuskoodi Elämyslahjoille, käsintehtyjä tryffeleitä, Calvin Klein Euphoria Gold EdT -tuoksunäyte miehille ja Jamela 24k kultakollageeni silmänalusnaamio lahjana pitkään boxia tilanneille.

Taas kerran oli tosi mahtava boxi. Kiva saada välillä meikkejäkin rasvojen sijaan (vaikka tulihan tässäkin boxissa pari rasvaa...). Tryffelipaketti aukesi heti kuvien ottamisen jälkeen :D En pysty vastustamaan suklaata! Syötiin ne miehen kanssa puoliksi ja hyvää oli. Viime vuodenkin joulukuun boxissa oli suklaata sellaisen lusikan muodossa mikä sulatettiin kuumaan veteen tai maitoon ja siitä tuli suklaajuoma.

2 kommenttia:

  1. Minustakin oli kiva että oli vähän meikkipainotteinen boxi välillä :) pidin kokonaisuudesta, mulla oli se toinen versio. Suklaata en ole vielä maistanut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sais olla tälläsiä meikkipainotteisia boxeja vähän useamminkin :). Mulla suklaa kyllä katoaa samantien vaikka kuinka yrittäsin säästellä :D

      Poista

Kiitos kommentista❤️