maanantai 29. joulukuuta 2014

Kaga geelilakka

Se olis joulu sit vietetty ja seuraavaks uus vuosi. Koko joulu ollaan reissattu ympäriinsä mun porukoilla, miehen porukoilla ja mun mummulassa. Onneks matkat autolla on vain jotain 15-30min pituisia, ei kyllä muuten tällänen onnistuis. Täällä on joulu mennyt muuten tosi hyvin, mutta nyt on melkeen kaikki kipeenä. Itse olen maannut koko viikonlopun flunssassa ja kuumeessa sohvalla tuijottaen leffoja netflixistä ja syöden lahjaksi saatuja suklaakonvehteja. Käytiin miehen kanssa eilen nopeasti alennusmyynneissä. Kotoa lähtiessä oli ihan hyvä olo vielä, mutta ei kauaa ehditty kiertelemään kun molemmille tuli niin huono olo et oli pakko lahteä takasin kotiin. Toivottavasti menis ohi tai edes hiukan helpottais uudeks vuodeks, ettei tarvis muiden juhliessa itse maata kotona.

Jouluaatoksi en missään välissä ehtinyt/jaksanut tehdä uusia lakkauksia kynsiin. Joten joulun vietin näillä geelilakkauksilla. Mulla oli suunnitelmana tehdä sit jouluset kynnet tapaninpäiväksi, kun silloin on aina perinteeksi muodostunut jouluruokailu mummulassa. En kuitenkaan ehtinyt mitään hienoja koristeluja tehdä, kun aamulla nousin sängystä liian myöhään. Kerkisin just ja just lakkaamaan vain toisen käden kynnet (:D) Kagan geelilakalla, kun jo piti lähteä kiireellä kohti mummulaa.


En oikeen tiedä onko tässä lakassa musta vai tosi tumman sininen pohjaväri. Siinä uiskentelee paljon sinistä pientä glitteriä ja valosta riippuen runsaasti myös lilaa ja pinkkiä glitteriä. Oli muuten tosi vaikea saada hyviä kuvia lakasta ja tää on huomattavasti upeempi ihan luonnossa kuin näissä kuvissa. Oli pakko koko ajan vaan tuijotella kynsiä.


Geelilakka:
Kaga - 091

8 kommenttia:

  1. Näyttääpä aika hyvältä, toivottavasti on laadukasta geelilakkaa=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää jäi aika pehmeeks sellaseks enemmä kynsilakkamaiseks, ku Sensationailin lakoist tulee ihan kivikovia. Mä en tiedä et johtuisko se siitä et käytin Sensationailin päällyslakkaa, kuuluuks Kagan lakkoje olla sellasii vai onks täs joku vika. Täytyy selvittää.

      Poista
  2. Oijoi, toivottavasti paranet pian :/ Tosi kaunis tuo lakka muuten! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon litkiny sen verra hunajavettä ja finrexinii et alkaa olla jo huomattavasti parempi olo :D

      Poista
  3. Onpas muuten kivan värinen Kaga
    lakka :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi upee :) näis kuvissa ei vaan näy ne glitterit hirveen hyvin..

      Poista

Kiitos kommentista❤️